Ако искате да изтриете всички съобщения от дадена папка, можете да намерите повече информация как да направите това в статията Опразване на папки.
Важно: Изтритите съобщения ще бъдат преместени в папката Кошче (поведението по подразбиране), маркирани за изтриване или изтрити за постоянно в зависимост от настройката ви за изтриване на съобщения.
Начинът за изтриване на съобщения е различен според уебмейл приложението, което ползвате:
За да триете съобщения в Roundcube, трябва да изпълните следните стъпки:
Изберете екрана Поща от главното меню
.Изберете папката, в която се намира съобщението или съобщенията, които искате да изтриете.
Има повече информация за триене на съобщения в статията Organizing your Email Messages (на английски) в официалната документация на Roundcube.
За да изтриете някое писмо с Webmail Classic, изпълнете следните стъпки:
Изберете таба Кутия от главното меню.
Изберете папката, в която се намира съобщението, в списъка Папки.
Прочетете съобщението, като натиснете върху името, имейл адреса или темата на съобщението.
Можете да изтриете много съобщения наведнъж, като изпълните следните стъпки:
Изберете папката, в която се намира съобщението, в списъка Папки.